Костянтинівська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

18.05.2021 09:50

Повідомлення

-уваги-громадян.jpg

Про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення сесії «Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території Костянтинівської сільської територіальної громади   встановлення  місцевих податків та зборів»

 

Проект регуляторного акта - рішення сесії «Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території Костянтинівської сільської територіальної громади»  

Розробник проекту - фінансовий відділ, відділ  економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та агропромислового розвитку  Костянтинівської сільської ради.

Мета проекту - встановлення на території Костянтинівської сільської ради місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: Миколаївська  область Миколаївський район,  село Костянтинівка, вул. Гагаріна, 29, виконавчий комітет сільської ради,  Е-mail: kostyantinivska@gmail.com,   тел. (0512) 53-22-42; (067)880-97-91; (095)005-66-63

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

Посилання на проект регуляторного акту.