Костянтинівська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

24.06.2024 11:37

До уваги аграріїв!

до-уваги-громадян.jpg

До уваги аграріїв!

Через Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО та за підтримки Мінагрополітики фермерам передадуть загалом 9 500 тонн добрив.

Допомога розрахована на фермерів з південних, центральних, західних та північно-західних областей.

👨🏻‍🌾Отримати допомогу можуть агровиробники, які:

✅мають в обробітку від 5 до 500 га в Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях

✅вирощують зернові або олійні культури

✅зареєстровані як юридичні особи або ФОП, зокрема, сімейні фермерські господарства

💁🏻‍♂️Реєстрація на отримання допомоги відбудеться через Державний аграрний реєстр у розділі «Доступні програми» – «USAID АГРО_1 тонна Нітроамофоски (NPK), 2024 р.»

📍Подання заявок триватиме з 24.06 по 7.07.2024 або до вичерпання обсягів допомоги.

Перевага надаватиметься господарствам, якими керують жінки (відповідно до даних з ДАР), а також тим агровиробникам, які раніше не отримували добрива в межах підтримки від Програми USAD АГРО.

❗До уваги заявників, що вже отримували добрива від USAID АГРО та не надали акти про їх використання! Щоб не втратити право на допомогу, подайте акти про використання раніше отриманих мінеральних добрив через Телеграм бот Agro Bot ZernoUA (Telegram: Contact @the_agro_bot) якнайшвидше. У випадку виникнення труднощів щодо подачі актів через телеграм-бот, будь ласка, звертайтеся до адміністратора відповідального за видачу добрив - СОК Зерновий: coop@zerno.org.ua

📌Увага! Якщо ви створили заявку, але не підписали її, така заявка не буде розглянута.

b04b93e3-f6ff-415a-8f2b-8fa92e26dbbd.jpg