Костянтинівська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

18.01.2022 15:47

Громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів

61e6c7deac44e__обговорення.jpg

У період з 18.01.2022 р. до 18.02.2022 р. будуть проведені громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території на земельну ділянку загальною площею 5 га з метою визначення параметрів забудови для розміщення станції розвантаження автотранспорту та пристрою обробки зерна» за адресою: Миколаївська область, Миколаївський район, с. Себине, вул. Гетьманцева, 1.

Мета, склад, зміст та основні техніко-економічні показники детального плану території (ДПТ): детальний план території (ДПТ) розробляється з метою визначення параметрів забудови для розміщення станції автотранспорту та обробки зерна; проведення комплексного благоустрою та озеленення; забезпечення екологічної безпеки.

Склад ДПТ: пояснювальна записка та графічні матеріали.

Зміст ДПТ: складається з опису аналізу існуючої містобудівної ситуації, проектних пропозицій, заходів цивільного захисту та протипожежних заходів, основних техніко-економічних показників, які відображені у пояснювальній записці та графічних матеріалах ДПТ.

Замовник ДПТ: Костянтинівська сільська рада Миколаївського району Миколаївської області.

Розробник ДПТ: ФОП «Атанасов», головний архітектор проекту Атанасов О.П.

Інформація про місце ознайомлення: ДПТ для ознайомлення, розгляду та надання пропозицій знаходиться у приміщенні відділу містобудування, архітектури та цивільного захисту Костянтинівської сільської ради за адресою: вул. Гагаріна, 29, с. Костянтинівка, Миколаївська обл., 56663 тел.(0512) 53-22-42 або електронною поштою на адресу: kostyantinivska@gmail.com

Інформація про посадову особу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій: Пропозиції/зауваження приймає начальник відділу містобудування, архітектури та цивільного захисту Костянтинівської сільської ради Макада Ганна Михайлівна.

Термін надання пропозицій (зауважень) до проекту містобудівної документації: один місяць з дня оприлюднення даного повідомлення.

Публічне громадське обговорення відбудеться 17 лютого 2022 року о 14:30 за адресою: вул. Гагаріна, 29-А.

Посилання на додатки:

Cхема розташування території у планувальній структурі населенного пункту Себине 

План існуючого використання території поєднаний схемою існуючих планувальних обмежень 

ПП Заходи 

Проєктний план поєднаний зі схемою прогнозованих планувальних обмежень