Костянтинівська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

12.07.2023 21:52

СИЛЬНІ, НЕЗЛАМНІ, ВІЛЬНІ

64aef6669e481__photo_2023-07-12_19-59-09.jpg

🇺🇦СИЛЬНІ, НЕЗЛАМНІ, ВІЛЬНІ…

Миколаївська обласна військова адміністрація розповідає про людей, які мешкають в різних куточках нашого регіону та своїми вчинками надихають інших.

ОЛЕКСАНДР НАЗАРЧУК - власник СТО (м. Миколаїв). 

На початку повномасштабного вторгнення рф до України СТО тимчасово припинила свою діяльність. Тоді, Олександр разом зі своїми співробітниками на власних авто почали їздити допомагати зводити блок-пости. Згодом  відновили роботу автостанції, щоб в тому ж числі допомагати ремонтували автівки наших військовослужбовців.

💬“З початком війни телефон майже постійно був в руках. Моніторив і як тільки був якийсь заклик на допомогу, ми з хлопцями відразу їхали туди. По місту, де тільки можна було, тягали пісок мішками, інструменти були постійно з собою, готові були до всього. В такому режимі ми прожили приблизно два місяці…” - пригадує Олександр лютий 2022 го року. 

За словами чоловіка, після того, як СТО знову почала працювати, майже цілодобово лагодили автомобілі наших бійців. Аби вони якнайшвидше могли приступити до своєї роботи.Скільки ж машин пройшли через руки миколаївських ремонтників не злічити. Мова йде про сотні автівок. 

💬“Військові машини ми ремонтуємо безоплатно, якщо це військовослужбовець на власному авто, то ми робимо йому знижку. Також знижку робимо волонтерам, наприклад Червоному Хресту, гуманітарним місіям, тобто тим, хто допомагає Збройним Силам України або українцям, які цього потребують”, - говорить Олександр про свою діяльність. 

Зараз станція техобслуговування повністю відновила роботу. Колектив дружній та злагоджений і кожен робить свій маленький внесок у велику Перемогу. 

💬“Ми тут працюємо й нам не важко, головне, щоб скоріше закінчилася війна!!” - зазначає власник СТО.

🩵💛Нагадаємо, Миколаївська обласна військова адміністрація  започаткувала проєкт "Сильні, незламні, вільні!" до Дня Конституції України. 

Якщо Ви знаєте людину, яка надихає інших та готові поділитися її історією з усіма, пишіть у коментарях або надсилайте на месенджер сторінки Миколаївської ОВА https://www.facebook.com/mykoda

#проєктсильнінезламнівільні, #миколаївщина, #всебудеукраїна