Костянтинівська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

16.04.2024 14:03

Дбаємо про благоустрій громади разом!

661e5acd02eea__unnamed.png

З приходом весни наступає сприятлива пора взятися громадою за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території нашої громади.

Під час благоустрою приводитимуться роботи щодо приведення в належний санітарний стан парків, скверів, кладовищ, вулиць, зупинок громадського транспорту, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення від сміття берегів водойм та зелених насаджень, насадження клумб тощо.

Турбота про чистоту і благоустрій громади – справа кожного мешканця. Адже впорядковані вулиці, парки і сквери позитивно впливають на настрій людей, віддзеркалюють моральне обличчя наших населених пунктів і всіх їх жителів.

З метою наведення належного порядку, покращення санітарного стану Костянтинівської територіальної громади виконавчий комітет сільської ради звертається до всіх жителів громади, керівників підприємств , установ, організацій, громадських об’єднань не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою - навести порядок на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях, відремонтувати та пофарбувати фасади, паркани.

Долучитися до весняного благоустрою запрошуємо всіх небайдужих жителів громади, молодь, волонтерів, екоактивістів.

Сподіваємось, що до Великодніх свят кожна сім’я та й вцілому громада буде радувати мешканців своєю чистотою та охайністю.

 

 

unnamed.png