Костянтинівська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

05.12.2023 10:52

Обговорення проекту Стратегії відновлення та розвитку Костянтинівської  територіальної громади на період до  2027 роки.

656ef001e1771__45_main.jpg

З 05 грудня  по 13 грудня 2023 року включно, проводяться громадські обговорення проекту Стратегії відновлення та розвитку Костянтинівської  територіальної громади на період до  2027 роки (далі Стратегія ).

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проекту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проектні ідеї до плану дій Стратегії.

Ми звертаємося до усіх зацікавлених сторін, жителів громади з проханням ознайомитися з документом і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проекту Стратегії розвитку.

З проектом документу можна буде ознайомитися у відділі економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та агропромислового розвитку Костянтинівської сільської ради  за адресою: с.  Костянтинівка вул. Гагаріна, 29 та за посиланням- Стратегія 

Просимо вас до 13.12.2023 року в письмовому вигляді або на електронну адресу ekonom@kost-gromada.gov.ua     надсилати свої зауваження чи пропозиції з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси проживання, контактного номеру телефону та зазначення вашої думки щодо проекту Стратегії .

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегії розвитку у єдиний документ, та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження. 

Ваша думка важлива для нас!